Posted by: wanhassan | July 6, 2009

PENAMAAN CALON PRK MANIK URAI N41

PENAMAAN CALON PRK N 41 MANIK URAI

PENAMAAN CALON PRK N 41 MANIK URAI

PERARAKAN PENAMAAN CALON PRK N41 MANIK URAI

PERARAKAN PENAMAAN CALON PRK N41 MANIK URAI

9.30 pagi : Pegawai SPR bertugas sedang menyemak dan meneliti borang yang serahkan calon PAS, Mohd Fauzi dan BN, Tuan Aziz.

9.22 pagi : Giliran calon PAS, Fauzi melengkapkan borang dan menyerahkannya kepada Pegawai Pengurus Pilihan Raya, Adnan Hussin.

Setakat ini hanya dua calon yang menyerahkan borang penamaan calon. Masih tiada calon-calon bebas yang kelihatan di Dewan Petra ini.

9.10 pagi : Calon PAS, Fauzi mula memasuki Dewan Petra untuk menyerahkan borang penamaan calon selepas calon BN, Tuan Aziz calon pertama yang berbuat demikian.

9.30 pagi : Dato’ Paduka Husam Musa ketika ditemui menyucapkan ribuah terima kasih kepada semua penyokong PAS dan ahli Kelab Penyokong PAS yang tidak putus-putus memberi sokongan walaupun hari ini merupakan hari bekerja.

Beliau turut melahirkan rasa berpuas hati dengan mutu kerja yang diberikan oleh petugas keselamatan seperti pihak polis trafik kerana keadaan jalan berjalan lancar.

9.00 pagi : Kelihatan ramai anak muda dalam perarakan pagi ini. Takbir bergema di kawasan penamaan calon. 44 orang india dan cina dari ahli Kelab Penyokong PAS Perak turut hadir sama dalam perarakan pagi ini.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: